Vind eller forsvind Schuster

Ifølge spansk sportsavis er Real Madrid-træneren under fyringstrussel efter det chokerende pokal-exit til Real Union fra den tredjebedste række

Der er blevet brandvarmt under bagen på den tyske træner i Real Madrid, Bernd Schuster. (Foto: AP)
Der er blevet brandvarmt under bagen på den tyske træner i Real Madrid, Bernd Schuster. (Foto: AP)

I går røg de kongelige ud til Real Union, og det sendte straks rystelser gennem den spanske storklub.

For når det kombineres med, at Real Madrid 'kun' er nummer fire i La Primera, ja så er krisesnakken uundgåelig - og når det ord trækkes frem, kædes det altid sammen med træneren, der lige nu hedder Bernd Schuster.

Men angiveligt er han det ikke længere end til på lørdag kl. 21.45, hvis det da er blevet til et nederlag i Real Valladolid.

Det er den Madrid-baserede sportsavis, Marca, der i dag lancerer, at tyskeren allerede har fået stillet ultimatummet fra klubbens bestyrelse.

Ifølge avisens radioprogram, La Futboleria, mødtes klubtoppen til et krisemøde straks efter pokalkampen i går, der trods sejr på 4-3 endte med exit på reglen om udebanemål.

På pressemødet efter pokalkampen var det dog en optimistisk tysk træner, der sagde:

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil fortsætte i jobbet, men jeg forstår, at andre har deres tvivl. Det er logisk for dem at tvivle på holdet og mit arbejde... men vi må se.

Hvis Schuster fyres på lørdag, bliver det den hidtidige tekniske sekretær, Miguel Ángel Portugal, der skal overtage på en midlertidig kontrakt indtil den permanente løsning findes - omend permanent løsning ikke betyder det samme i Real Madrid, som det gør i ordbogen.