Higuain scorede fire mål for Madrid

Med fire scoringer sikrede Gonzalo Higuain Real Madrid en sejr på 4-3 over Malaga i toppen af den spanske Primera Division

Gonzalo Higuain var den eneste grund til, at Real Madrid ikke fik en røvfuld på hjemmebane. (Foto: AP)
Gonzalo Higuain var den eneste grund til, at Real Madrid ikke fik en røvfuld på hjemmebane. (Foto: AP)

Real Madrid var bagud tre gange hjemme mod Malaga, men Gonzalo Higuain ville det hver gang anderledes, og med fire mål spillede han sidste års mestre i spidsen for den spanske Primera Division med en sejr på 4-3.

Det var en dramatisk kamp, og efter de første 45 minutter var stillingen 2-2, og hjemmeholdets Sergio Ramos havde fået rødt kort for voldsomt spil.

Real Madrid spillede generelt ukoncentreret, og da Malaga med en mand i overtal bragte sig foran 3-2 med tyve minutter igen, lignede det en afgørelse.

Men allerede minuttet efter scorede Higuain sit tredje mål i kampen, og da der ti minutter senere blev begået straffespark mod ham, eksekverede han selv den store chance og på riposten - efter at Malaga-målmand Francesco Arnau havde snuppet hans spark - scorede han til slutstillingen 4-3.

Med en kamp mere end Barcelona - der spiller senere lørdag - fører madrilenerne nu ligaen med et enkelt point, mens Malaga på ottendepladsen missede muligheden for at skabe bedre kontakt med topholdene.