Barcelona-flop får chancen

Barcelonas træner, Tata Martino, har høje forventninger til reservespilleren Alex Song mod Betis i fraværet af Busquets

Det bliver Alexandre Song, der skal forsøge at erobre og dække boldene af, når Busquets sidder over for barcelona i aften mod Betis. (AP/Emilio Morenatti)
Det bliver Alexandre Song, der skal forsøge at erobre og dække boldene af, når Busquets sidder over for barcelona i aften mod Betis. (AP/Emilio Morenatti)

Der var flere fans og spanske eksperter, der kløjes i paellaen, da Barcelona smed over 140 millioner kroner for camerouneren Alexandre Song, der kom til klubben sidste år fra Arsenal.

Barcelona havde i forvejen Sergio Busquets som boldbryder og spilopbygger foran forsvaret. Og Song har da også kun fået 42 kampe siden han kom til Barcelona, og langt de fleste af kampene har været som indskifter.

Men Barcelonas nye træner, Tata Martino, har tiltro til Song, inden Spaniens nummer ét møder Betis i aften i ligaen. Her lader Martino Busquets sidder over, så Song kan styre maskinrummet for catalonierne.

- Jeg har stor tiltro til Song. I de fire kampe han har spillet denne sæson, har han altid leveret præstationer på et meget højt niveau, siger Gerardo 'Tata' Martino ifølge goal.com.

Se også: Barcelona og Spanien uden Pique

Og Martino har nye planer klar for Song i Barcelona.

- Vi har set på mulighederne for at lade Song spille inde ved siden af Busquets, når begge spillere er til rådighed. De spillede sammen mod Real Madrid og Celta Vigo, siger Martino.

Se også: Barcas sportschef: Tello bedre end Ronaldo

Den argentinske træner forventer ingen nem kamp mod Betis fra Sevilla i Andalusien.

- Betis er farlige, fordi de har mange gode spillere. Enhver, der så deres kamp mod Real Madrid først på sæsonen, ved, at de har et godt hold, siger træneren.

Martino, Song og de andre fra Barcelona ligger nummer et i Spanien med 34 point for 12 kampe. Betis har det noget hådere, da holdet ligger på sidstepladsen i La Liga med bare ni point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere