Stephan Andersen: Tungt at være spansk bundprop

Betis ligger sidst i Primera Division efter 13 spillerunder, der har budt på otte nederlag og kun to sejre

Stephan Andersen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Stephan Andersen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Da den danske landsholdsmålmand i fodbold Stephan Andersen i sommer skiftede til Betis, var det til en klub, der sluttede sidste sæsons Primera Division på en fin syvendeplads.

Så godt går det ikke i øjeblikket. Efter 13 spillerunder i denne sæson ligger Betis på 20.- og sidstepladsen, og det er tungt, erkender danskeren.

- Det er ikke positivt at ligge nummer sidst. Vi synes selv, at vi har holdet til ligge en del længere oppe i tabellen, men vi har ikke lige haft det held, der skal til i de seneste kampe, og sådan er det bare engang imellem.

- Det er noget, folk er ærgerlige over, men situationen er nu engang, som den er, og det kræver bare hårdt arbejde for at få det vendt, siger Stephan Andersen, som lige nu er samlet med landsholdet forud for venskabskampen mod Norge i Herning på fredag.

Stephan Andersen har for det meste været bænket i Primera Division, hvor konkurrenten Guillermo Sara er blevet foretrukket i Sevilla-klubbens mål.

Se også: Nu kommer filmen om PeléSe også: Frederik Sørensen: Bliver helst i Bologna

Danskeren har til gengæld fået fast spilletid i Europa League, og her topper Betis gruppe I efter fire kampe, der har budt på otte point og en målscore på 3-1.

- I Europa League er vi ikke præget af, at det ikke går specielt godt i den hjemlige turnering. Vi er gode til at dele det op, men det skulle helst gå godt i begge turneringer, konstaterer Stephan Andersen.

På grund af en skade hos Guillermo Sara har danskeren på det seneste fået en række kampe i den hjemlige liga, men i weekendens 1-4-nederlag til FC Barcelona var Stephan Andersen igen droppet.

- Jeg har været pisse glad for de kampe, jeg har fået, og jeg prøver at rage til mig så meget, som jeg nu kan, og så må det være op til træneren at vurdere, hvad der skal ske fremadrettet.

- Jeg kan ikke gøre andet end at klø på og gøre det godt, når jeg får chancen. Jeg er sikker på, at det nok skal vende igen for mig, siger den tidligere Brøndby-profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere