Barca forlænger med sponsor

FC Barcelona og UNICEF forlænger samarbejdet, der sikrer velgørenhedsorganisationen plads på ryggen af klubbens spillere frem til sommeren 2016.

UNICEF får lov at stå på ryggen af Messi & co. frem til 2016 (Foto: AP)
UNICEF får lov at stå på ryggen af Messi & co. frem til 2016 (Foto: AP)

FC Barcelona har forlænget sponsoraftalen med UNICEF frem til sommeren 2016. Det betyder, at aftalen er forlænget med to år, og at UNICEFs logo altså frem til 2016 er at finde på ryggen af klubbens spillere. Det skriver fcbarcelona.cat.

Aftalen indebærer, at FC Barcelona hvert år betaler 1,5 millioner euro - cirka 11 millioner kroner - der går til sport og uddannelse målrettet mod udsatte børn.

Se også: Læge langer ud: Hastværk skyld i Messi-skade

Samarbejdet mellem UNICEF og FC Barcelona startede i 2006, hvor FC Barcelona spillede med organisationens logo på maven, men i 2011 solgte de pladsen på Lionel Messi og de andre Barcelona-stjernes maver til Qatar Airways, og UNICEFs logo rykkede derfor over på ryggen.

Det var FC Barcelonas pressesekretær Toni Freixa, der på et pressemøde løftede sløret for forlængelsen af kontrakten, hvor han gav udtryk for, at klubben glæder sig over forlængelsen med UNICEF.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere