Holdkammerats råd: Ta' dig god tid, Messi

- Det er en virkelig frustrerende skade, og du skal bruge al den nødvendige tid, siger Cesc Fabregas om den skade, som Messi er plaget af

Barcelona-stjernen Lionel Messi må holde en pause på mellem seks og otte uger, efter han i weekenden udgik med en skade mod Betis (Foto: AP)
Barcelona-stjernen Lionel Messi må holde en pause på mellem seks og otte uger, efter han i weekenden udgik med en skade mod Betis (Foto: AP)

Barcelona er uden verdens bedste fodboldspiller resten af året.

Mandag meddelte den spanske storklub, at Lionel Messi er ude mellem seks og otte uger som følge af den fibersprængning i venstre lår, han søndag pådrog sig mod Betis.

Den 26-årige argentiner forlod banen efter kun 18 minutter, og holdkammeraterne må klare sig uden ham resten af 2013. For pause er nødvendig, hvis ikke skaden igen og igen skal bryde op.

- Han skal bruge så meget tid, som han har brug for. Vi har brug for ham i topform, siger Barcelonas Cesc Fabregas, der selv har været ramt af en lignende skade og advarer Messi imod at vende tilbage for hurtigt.

- Jeg havde en sådan skade og gik med den i halvandet år. Det er en virkelig frustrerende skade, og du skal bruge al den nødvendige tid. Gør du ikke det, så heler den ikke ordentligt, siger Messis jævnaldrende holdkammerater.

Related content

Lionel Messi har været ramt af flere skader i denne sæson. Han måtte lade sig udskifte med lægproblemer mod Atletico Madrid i august, og i september var det muskelproblemer i højre ben, der tvang ham fra banen i en kamp mod Almeria.

Lionel Messi har nettet 14 gange i 14 kampe for Barcelona i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere