Lionel Messi færdig for i år

FC Barcelona bekræfter, at Lionel Messis skade er så alvorlig, at han er ude mellem seks og otte uger. Det betyder, at han først er tilbage på banen næste år

Lionel Messi måtte lade sig udskifte med en skade, der nu ser ud til at koste ham resten af 2013. (Foto: Angel Fernandez/AP)
Lionel Messi måtte lade sig udskifte med en skade, der nu ser ud til at koste ham resten af 2013. (Foto: Angel Fernandez/AP)

Den skade, der kostede Lionel Messi en udskiftning efter 19 minutter mod Real Betis, holder ham ude af resten af 2013. Den argentinske stjernespiller har pådraget sig en fibersprængning i venstre lår, og der venter ham nu en pause på mellem seks og otte uger. Det bekræfter FC Barcelona på deres hjemmeside.

FC Barcelonas sidste kamp i 2013 er udekampen mod Getafe søndag den 22. december, og da der er lige godt seks uger til den kamp, skal Messi altså trodse doktorernes forudsigelser, hvis han skal tilbage på banen i indeværende kalenderår.

Den spanske storklub meddeler også, at den første del af genoptræningen vil foregå i Barcelona, hvorefter Messi har fået fri til at tage til Buenos Aires for at fortsætte forløbet mod at blive frisk igen. Det er tredje gang i denne sæson, at Lionel Messi bliver skadet. De tidligere skader holdte ham dog blot ude i én og tre uger, og den nye skade er altså den værste.

FC Barcelona fører Primera Division og er ubesejret efter 13 kampe. De er desuden så godt som videre i Champions League.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere