Piqué: Messi tænder Ronaldo

Barcelonas forsvarskæmpe Gerard Piqué mener, at Messi får det allerbedste frem i Cristiano Ronaldo

Ronaldo har god grund til at juble for tiden. Han er nemlig den mest scorende spiller i europæisk fodbold for tiden. Og Barcelonas Piqué roser sin portugisiske ligarival. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Ronaldo har god grund til at juble for tiden. Han er nemlig den mest scorende spiller i europæisk fodbold for tiden. Og Barcelonas Piqué roser sin portugisiske ligarival. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Man skulle efterhånden tro, de kører en intern konkurrence, hvor der er lidt mere end æren og en jordkølet kondivand på spil.

Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo scorer mål og lægger op, som vi andre skifter Calvin Klein-trusser.

Men lige nu ser det ud til at Ronaldo er stukket af i det interne målkapløb. Portugiseren har scoret 16 gange indtil videre i den spanske liga. Og Messis holdkammerat ved godt, hvad der driver den målglade Real Madrid-profil.

- Jeg tror, at rivaliseringen med Messi hjælper Ronaldo til altid at yde noget ekstra, siger Gerard Piqué til So Foot.

Se også: Ancelotti: Ronaldo ikke fra denne verden

Piqué spillede sammen med Ronaldo, da de begge var på Fergusons holdkort i Manchester United. Så spanieren kender og beundrer Ronaldos styrker.

Sammenligningen med Messi får ifølge Piqué Ronaldo til at presse sig selv endnu mere.

- Ronaldo har ikke ændret sig siden, vi spillede sammen i United. Han er stadig den samme. Jeg har altid beundret ham, fordi han arbejder hårdt, og kontant vil opnå mere og mere. Han er meget ambitiøs, siger Piqué.

Se også: Barcas sportschef: Tello bedre end Ronaldo

Den spanske midterforsvarer rangerer selv sagt Ronaldo helt i verdenstoppen.

- For mig er Ronaldo blandt de to eller tre bedste spillere i verden, og han vil fortsat udvikle sig.

I denne sæson har Cristiano Ronaldo indtil videre lavet intet mindre end 24 mål i alle turneringer for Real Madrid.

Her er Messi mere end et dværgskridts længde fra portugiseren. Argentineren har indtil videre præsteret at score 14 mål for Barcelona i ligaen og Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere