Pepe raser over Ronaldo-behandling

Cristiano Ronaldo burde have vundet langt flere Ballon d'Or-titler, mener holdkammeraten Pepe.

Pepe (t.v.) mener, at Cristiano Ronaldo er den uden sammenligning bedste spiller på planeten lige nu. (Foto: AP)
Pepe (t.v.) mener, at Cristiano Ronaldo er den uden sammenligning bedste spiller på planeten lige nu. (Foto: AP)

Som det sig hør og bør på denne tid af året, så er der gang i debatten om, hvem der har været den bedste spiller i verden i det forgangne år - som led i kåringen af vinderen af Ballon d'Or.

I den sammenhæng er det også normalt med pip fra holdkammerater, der bakker deres 'mand' op. Real Madrid og Portugals Pepe er også bag sin holdkammerat Cristiano Ronaldo, og han går lige skridtet videre med sin kritik af kåringen.

- Vi ved, at det ikke er normalt, at han kun har vundet Ballon d’Or én gang efter at have været med syv eller otte gange, når du ser på den statistik, han har.

- Hvad Cristiano gør, det er uden sammenligning. Han har en ufattelig rekord, og han er den bedste spiller på planeten. Som jeg siger, så kan han ikke sammenlignes med nogen anden i øjeblikket, siger Pepe til AS.

De senere år har kampen om Ballon d'Or været en duel mellem Ronaldo og Messi, men i år er også Franck Ribery en del af ligningen som følge af hans og Bayern Münchens forrygende sæson.

Men i Pepes hoved er der altså kun én rigtig vinder.

- Det er ikke fair, det der sker med Cristiano. Jeg håber, han vinder Ballon d’Or. Blatters kommentarer har været en virkelig øjenåbner for mange, siger Pepe og hentyder til Blatters kommentarer om, at han foretrækker Messi foran Ronaldo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere