Agüero vil til Barcelona

Manchester City-angriberen ønsker at blive forenet med Messi og Mascherano og har angiveligt en klausul i sin kontrakt, der gør det muligt

Foto: AP/Mike Egerton
Foto: AP/Mike Egerton

Sergio Agüero underskrev i maj en ny kontrakt med Manchester City, men forlydenderne om et skifte til FC Barcelona eller Real Madrid fortsætter med at rumstere omkring argentineren.

Ifølge den spanske avis Sport har Agüero en klausul i sin kontrakt, der sikrer, at Manchester City seriøst overvejer de tilbud, der måtte komme fra de to spanske storklubber.

Agüeros kontrakt med City løber til sommeren 2017, men han drømmer angiveligt om at blive forenet med de argentinske landsmænd Lionel Messi og Javier Mascherano i FC Barcelona.

Se også: Historiens største PL-indkøb: Halvdelen flopper

Til avisen forklarer han, at det er op til klubbens ledere at afgøre, men han afviser ikke forlydenderne om, at han vil tilbage til Spanien, som han forlod i 2011, da Manchester City købte ham i Ateltico Madrid.

FC Barcelona og træner Gerardo Martino skulle være mere end klar til at byde Agüero velkommen på Camp Nou, men Real Madrid ventes også at ville gøre indsigelser mod det projekt ved at byde 45 mio. euro - godt 335 mio. kr. - for Agüero, idet kongeklubben fortsat mangler en angriber efter sommerens salg af Gonzalo Higuain.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere