Barcelona: Klar med ny målmand i januar

FC Barcelona satser på at kunne præsentere Victor Valdes' afløser i starten af 2014, og storklubben bekræfter, at Pepe Reina og Marc-Andre ter Stegen er på blokken

Marc-Andre ter Stegen. (Foto: AP)
Marc-Andre ter Stegen. (Foto: AP)

Victor Valdes er i gang med sin sidste sæson som Barcelona-keeper, og endnu vides det ikke, hvem der skal erstatte spanieren, men meget tyder på, at det bliver enten den tidligere Barca-keeper Pepe Reina eller det tyske stortalent Marc-Andre ter Stegen, der til dagligt er på kontrakt i Borussia Mönchengladbach.

Nu lyder det fra den spanske storklub, at man forventer at kunne løfte sløret for, hvem der bliver klubbens nye målmand kort efter nytår, og ligeledes bekræftes det, at Reina og Ter Stegen er i spil.

- Vi har været på udkig efter en ny målmand siden januar, og vi er i fremskredne forhandlinger. Planen er, at vi offentliggør, hvem der bliver vores nye målmand i januar. Ter Stegen og Reina er blandt de kandidater, der stadig er med på listen, siger Barcelonas vicepræsident Josep Bartomeu til RAC1 og tilføjer:

- Det er vores ambition at hente én ny målmand – ikke to.

Pepe Reina er på lønningslisten i Liverpool, men er i denne sæson udlejet til Napoli, og efter Merseyside-klubbens køb af Simon Mignolet i sommer, er det svært at forestille sig, at spanieren har en fremtid på Anfield Road. Marc-Andre ter Stegen har kontrakt med Gladbach frem til 2015, men er for nylig blevet tilbudt en ny og forbedret aftale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere