Messis bror håner Ronaldo

Matias Messi, der er bror til Barcelona-stjernen Lionel, gør grin med Cristiano Ronaldo på Twitter på dagen, hvor afstemningen til Ballon d'Or slutter

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har stået overfor hinanden et hav af gange i spansk fodbold de seneste fire-fem år. (Foto: AP)
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har stået overfor hinanden et hav af gange i spansk fodbold de seneste fire-fem år. (Foto: AP)

Det er ikke kun herhjemme, at der i øjeblikket bliver ført valgkamp. Afstemningen til fodboldens fornemmeste hæder, Ballon d'Or, slutter i dag, og kort inden lukketid har en af kandidaternes bagland gjort alt for at sværte en konkurrents vinderchancer til.

Det drejer sig om Lionel Messis bror, Matias Messi, der i går postede et billede på Twitter, hvor man kan se Lionel Messis såvel individuelle- som hold-titler fra 2009 til nu over for Cristiano Ronaldos ditto.

Se også: Pepe raser over Ronaldo-behandlingSe også: Ydmyg Zlatan: Vi er mange om buddet

Begge spillere er blandt de tre sidste nominerede til Ballon d'Or - den sidste er Franck Ribery - og billedet på Twitter taler ikke til Ronaldos fordel. Den portugisiske stjerne har blot løftet seks forskellige pokaler de seneste fire år, mens Messi hele 24 gange har stået øverst på skammelen. <br /><br /><p>Billedet skabte stor frustration blandt Ronaldos fans på det sociale medie, men det fik blot Matias Messi til at lægge endnu et billede op af broren. Denne gang, hvor man så argentineren med sine seneste fire priser fra Ballon d'Or. </p><p><a href="http://tipsbladet.dk">Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk</a></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere