TV: Så vild er den 'nye Messi'

Han er jagtet af flere storklubber og bliver allerede sammenlignet med Messi. Se den vilde video, hvor otteårige Claudio Gabriel Nancufil fra Argentina brillerer

'Snow Messi' laver allerede tricks de fleste voksne ville drømme om at udføre.
'Snow Messi' laver allerede tricks de fleste voksne ville drømme om at udføre.

Hold godt øje med den lille knægt med grydefrisuren i videoen nederst i artiklen. Ikke så meget på grund af Prins Valiant-frisuren, men mere på grund af driblefærdighederne, der leder tankerne hen på, nå ja, Lionel Messi.

Den lille knægt bliver såmænd kaldt 'Snow Messi' og er bare otte år gammel. Han hedder rigtigt Claudio Gabriel Nancufil og kommer lige som den 'rigtige' Messi fra Argentina.

Til dagligt dribler han rundt for en juniorklub i argentinske Bariloche, der ligger for foden af Andesbjergene.

Se også: Messi om comeback: Umuligt at sige

'Snow Messi' er akkurat som den rigtige Messi venstrefodet, ganske lille af sin alder og glad for bolden.

Den næste Barca-stjerne?
Den otteårige argentiner er allerede blevet rygtet til storklubber som Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona. Det skriver engelske Mirror.

Og den lille drengs familie, skulle allerede have gjort sit til at gøre Messi-klonens vej til europæisk fodbold lettere. 'Snow Messis' mor og far har ifølge Mirror allieret sig med agentbureauet Sueno Comunicaciones, som har kontakterne til Europas topklubber på plads.

Se også: Messi indrømmer: Jeg er vred og ked af det

Men her stopper opmærksomheden omkring Claudio Gabriel Nancufil ikke. Mirror mener at vide, at den lille argentiner snart kan kalde sig filmstjerne, fordi BBC har planer om at have drengen med i en dokumentar omkring landsmændene Diego Maradona og Lionel Messi.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere