Ronaldo vil slutte i Real Madrid

Cristiano Ronaldo drømmer om at slutte karrieren i Real Madrid

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Cristiano Ronaldo er flere gange sat i forbindelse med et skifte tilbage til Manchester United. Men det bliver nok ikke en realitet, når man tager portugiserens seneste udtalelser i betragtning. Megastjernen vil nemlig gerne slutte sin karriere i sin nuværende klub, Real Madrid. 

- Lige nu har jeg det så godt her i Real Madrid, at jeg gerne vil slutte min karriere her. Jeg elsker at bo i Madrid, at spille i den bedste klub i verden, og jeg kan faktisk ikke bede om mere, siger Ronaldo til Cope. 

- Jeg føler mig elsket her. Det er min femte sæson i Real, og det er svært at komme ind under huden på publikum på Bernabeu i starten. 

- I de første år følte jeg mig måske ikke helt hjemme på banen, men så kom jeg frem til, at det måske var mig, den var gal med. Nu er jeg 100 procent glad for at være her. Det er en drøm, hver gang jeg går ind på Bernabeu. Jeg vil blive her i mange år endnu og fuldføre min kontrakt - der er ingen anden klub som Real Madrid. 

Den portugisiske stjerne skiftede til Real Madrid i 2009 og har siden spillet mere end 200 kampe for den spanske kongeklub.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere