Selv Messi hylder Ronaldo

Det er ikke hver dag, det sker. Men nu er Messi ude med roser til sine evige rival Cristiano Ronaldo

Lionel Messi er selv en mand, der får meget ros for sit fine fodboldspil. Nu giver han så lidt ros igen. Og det er til rivalen Ronaldo. (Foto: Ap/Pontus Lundahl)
Lionel Messi er selv en mand, der får meget ros for sit fine fodboldspil. Nu giver han så lidt ros igen. Og det er til rivalen Ronaldo. (Foto: Ap/Pontus Lundahl)

De kæmper begge som to forkælede fugleunger, der vil have den sidste regnorm, om at få fat i 'Guldbolden', som gives til årets spiller i januar. Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er mændene alle taler om for tiden. Messi på grund af skader og Ronaldo på grund af ustyrligt mange mål.

Og lige nu har hele fodboldverdenen travlt med at hylde Ronaldo som den bedste, efter han scorede hattrick mod Zlatan og Sverige og sendte Portugal til VM.

Med tre kasser til samlingen er Ronaldo sammen med pensionerede Pauleta Portugals mest scorende spiller gennem tiden. 47 Ronaldo-mål i 109 kampe!

Se også: Derfor er Ronaldo måske verdens bedste fodboldspiller

Nu er Ronaldos evige rival Messi så ude at rose portugiseren.

- Jeg blev meget glad på hans vegne, da han scorede de mål, siger Messi om Ronaldos hattrick mod Sverige tirsdag aften.

Messi har som mange andre bemærket, hvor flittigt scorende Real Madrid-esset har været.

- Det er godt for VM i Brasilien, at de bedste hold er med, og Cristiano har haft et fantastisk scoringssnit i mange år.

Se også: Pepsi undskylder morbid Ronaldo-hetz

Selvom Ronaldo er skarp for tiden, ved Messi ikke, om portugiseren har nået sit topniveau.

- Jeg ved ikke, om det her er Cristianos bedste periode, men han scorer altid mål i alle kampe, og han er afgørende for sin klub og landsholdet. Det har han været i mange år.

- Der er næsten ingen forskel på, om han spiller sit bedste eller niveauet lige under, siger Messi.

Messi har vundet Ballon d'Or de seneste fire år. I år ligner Ronaldo dog favoritten med sit fantastiske spil og mange mål. Især fordi FIFA efter Sverige-Portugal-kampen tirsdag aften rykkede fristen for at afgive stemmer til Ballon d'Or.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere