Marcelo afviser: Ingen problemer med Ronaldo

Marcelo afviser rygter om, at han og Cristiano Ronaldo har interne problemer

Foto: AP/Andres Kudacki
Foto: AP/Andres Kudacki

Der findes næppe et fodboldhold i verden, hvor der ikke er en smule fnidder i krogene af og til. Det gælder også for mægtige Real Madrid. På det seneste har man i spanske medier kunnet læse, at Cristiano Ronaldo og den brasilianske venstre back Marcelo har det svært med hinanden. Dette afvises dog i klare vendinger.

- Jeg har ingen problemer med Ronaldo. Rygterne er falske. Vi kommer godt ud af det med hinanden, og det har vi altid gjort. Der er mange mennesker, der godt kan lide at skabe rygter, men jeg har et fantastisk forhold til Ronaldo, siger Marcelo.Se også: Selv Messi hylder Ronaldo

Samtidig slår brasilianeren fast, at han mener, at Cristiano Ronaldo skal vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller.

- Cristiano skal vinde. Han har fortjent det. Ikke bare på grund af hans præstationer i den her sæson, men fordi han altid arbejder stenhårdt, lyder det fra Marcelo.

Real Madrid møder i morgen Galatasaray i FC Københavns Champions League-gruppe. Spanierne må klare sig uden en skadet Cristiano Ronaldo i det opgør.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere