TV: Madrid og Ramos skrev historie

Både Real Madrid som klub og Sergio Ramos som spiller skrev historie onsdag aften

Sergio Ramos på vej ud efter det røde kort (Foto: AP)
Sergio Ramos på vej ud efter det røde kort (Foto: AP)

Da Sergio Ramos efter bare 25 minutters spil af den for FCK vigtige Champions League-kamp mod Galatasaray fik direkte rødt kort for en nødbremse, skrev han sig ind i Real Madrids historie.

For det var karrierens 17. røde kort for den 27-årige forsvarsspiller, og det har ingen spiller gjort før i klubbens historie.

Med Ramos ude og blot 10 mand på banen viste kongeklubben dog ingen nåde. Bale bragte de hvidblusede foran på et superfrispark, inden Umut Bulut reducerede. I 2. halvleg scorede Madrid dog tre gange og vandt dermed kampen med hele 4-1.

Og netop de fire Madrid-mål skriver sig også ind i historiebøgerne. For at score fire gange med en mand i under har ingen klub gjort før i Champions League-historien.

Real Madrid er sikker på at vinde gruppen, der har deltagelse af FC København, Galatasaray og Juventus. De to sidstnævnte skal ud i en afgørende slag om andenpladsen og videre kvalifikation i Champions League, mens FCK med point mod Real Madrid og nederlag til Galatasaray kan sikre tredjepladsen og Europa League-deltagelse på den anden side af nytår.

Du kan se Sergio Ramos røde kort herunder og højdepunkter fra kampen i toppen af artiklen.
Tv: Tyndt? Ramos får direkte rødt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere