Skaknørd i kamp på Bernabéu

Magnus Carlsen fejrede sin 23 års fødselsdag som æresgæst hos Real Madrids præsident Florentino Perez

Gareth Bale stod for tre af kampens mål. Her er det dog Karim Benzema, som lige har scoret. (Foto: Andres Kudacki/AP)
Gareth Bale stod for tre af kampens mål. Her er det dog Karim Benzema, som lige har scoret. (Foto: Andres Kudacki/AP)

Den norske skakverdensmester Magnus Carlsen kom i fint selskab lørdag aften, da han på Bernabéu fik lov til at sparke Real Madrids opgør mod Valladolid i gang. Ganske vist er det ærefulde hverv et kendt fænomen på de kanter, men ikke hvem som helst får lov.

FN's generalsekretær Ban Ki-moon og verdens hurtigste mand Usain Bolt er blandt de kendisser, som tidligere i år har sat en Real Madrid-kamp i gang på hjemmebane.

Magnus Carlsen var iført en Real Madrid med nummer 1 og 'Magnus' stående på ryggen. Efter at have sparket kampen i gang gav han hånd til anfører Sergio Ramos og Xabi Alonso for derefter at løbe op i Florentino Perez' præsidentloge.

Magnus Carlsen blev fredag i en alder af 22 år og 357 dage den næstyngste verdensmester i skakhistorien. (Foto: AP) Sport og Spil Cool Carlsen - et norsk skakgeni

Real Madrid-præsidenten havde ifølge norske VG på eget initiativ inviteret den nybagte skakverdensmester til den spanske hovedstad vel at mærke på den unge nordmands 23-årige fødselsdag.

Historierne om Magnus Carlsens VM-kamp i Indien var godt læst stof i de spanske sportsaviser. Den spanske sportspresse gjorde også et større nummer ud af, at Carlsen ikke vil omtales 'skakkens Messi', idet hans favorithold er Real Madrid.

Med den slags udtalelser er vejen til VIP-logen åben ...<br /><br /><p>Sammen med sin nye spanske hyggeonkel kunne Magnus Carlsen se sine yndlinge køre en sikker 4-0-sejr hjem. Endda uden Cristiano Ronaldo, som blev sparet for at komme sig helt over den muskelskade, han pådrog sig i sidste weekend.</p><p>Men hvad gør det, når man har Gareth Bale på holdet.</p><p>Waliseren åbnede, udbyggede og lukkede for scoringen, mens Karim Benzema stod for kampens andet mål.</p><p>Efter 15 kampe har Real Madrid tre point op til Barcelona og Atletico Madrid på den delte førsteplads. Catalonierne har dog spillet en kamp mindre.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere