Vil Messi til City?

Der har de seneste dage været rygter om, at Messi vil væk fra Barcelona. En City-spiller lokker Messi til England

Messi virker ikke glad for tiden. Argentineren er skadet og flere rygter går på, at han vil væk fra Barcelona. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
Messi virker ikke glad for tiden. Argentineren er skadet og flere rygter går på, at han vil væk fra Barcelona. (Foto: AP/Lalo R. Villar)

Som Barcelona-fan har man nok svært ved at forestille sig et liv uden Lionel Messi på Camp Nou. Den lille argentiner er nærmest blevet født i en blårød Barcelona-krybe.

Og siden debuten som 17-årig har han været et at symbolerne på den sagnomspundne 'tiki-taka'-stil, der blev lagt for dagen under Guardiola.

Se også: Messi afslører: Mange klubber vil købe mig

Men måske kan det være slut med Messi i Barcelona. Det mener fodboldagenten François Gallardo i hvertfald, der for få dage siden var ude at sige følgende:

- Messi har bestemt sig for at forlade Barcelona efter denne sæson, sagde han

Agenten mener, det skyldes, at Messi ikke får forhøjet sin løn i Barcelona, selvom han var blevet lovet det af ledelsen.

City og Zabaleta lokker
Nu bliver der så føjet endnu en note til Messis mulige Barcelona-farvel.

Denne gang er det Messis landsmand og gode ven, Manchester City-spilleren Pablo Zabaleta, der kan fortælle om Messis nysgerrighed omkring City.

Se også: Messi indrømmer: Jeg er vred og ked af det

Zabaleta tog selv til Manchester City i 2008, hvor han kom fra spanske Espanyol.

- To dage efter jeg skrev under med City kom nyheden frem om, at Sheikh Mansour (Manchester Citys ejer) havde købt klubben. Og Lionel Messi husker stadig, at jeg blev en del af et fantastisk projekt en gang, siger Zabaleta ifølge goal.com

De to argentinere taler åbenbart stadig sammen om Manchester City.

- Han spurgte meget ind til mit ophold i starten, men jeg kunne ikke fortælle ham særligt meget, fordi jeg ikke vidste så meget om klubben. Men vi taler stadig ofte om City, og det faktum at jeg stadig er her, siger Zabaleta.

Se også: Messi: Jeg finder hurtigt formen igen

De profiler fra Manchester City og Barcelona har været venner gennem mange år. Det venskab begyndte i Spanien, da Zabaleta spillede for Barcelona-klubben Espanyol.

- Jeg husker, da vi begge var i Barcelona, hvor vi var nære venner. Vi havde kendt hinanden i flere år. Jeg var lige startet i Espanyol, mens han havde været i Barcelona flere år, siger Zabaleta.

Om de to argentineres venskaber fører til forening i England er nok tvivlsomt.

Messi har for få dage siden fortalt spansk Marca, at han regner med at blive i Barcelona resten af sin karriere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere