Så alene er en ægte spansk fodboldfan

Rayo Vallecano-tilhænger ville ikke svigte sin klub og rejste som den eneste til Sevilla for at støtte den i opgøret mod Real Betis

Kun én Rayo Vallecano-fan havde taget turen til Sevilla, da Madrid-klubben søndag mødte Real Betis (Foto: 101greatgoals)
Kun én Rayo Vallecano-fan havde taget turen til Sevilla, da Madrid-klubben søndag mødte Real Betis (Foto: 101greatgoals)

Rayo Vallecano har nogle medlevende, dedikerede fans, men de er åbenbart ikke meget for at rejse. Eller også har de bare ikke råd.

For da den lille Madrid-arbejderklub søndag spillede mod Real Betis i Sevilla, var der godt nok ikke meget opbakning til Rayo.

Af de 32.355 tilskuere på Estadio Benito Villamarín holdt lige præcis én med udeholdet, og den enlige fan havde derfor masser af plads at boltre sig på.

Han blev belønnet for at have taget turen på lidt over 500 kilometer og fik lov at juble hele to gange i bundkampen.

Se også: Barca-træner efter nedtur: Vi var tæt på vores bedste

Den sidste jubelscene satte han ind i overtiden, da Rayo-angriberen Bueno med sit andet mål sikrede 2-2 og liv og glade dage i gæsteafsnittet på Estadio Benito Villamarín.

Det var også en vigtig scoring, for den sendte Rayo Vallecano over nedrykningsstregen, mens Stephan Andersens Real Betis fortsat er sidst i den bedste spanske række.

Rayo Vallecano har udekamp igen på torsdag i Copa del Rey og kan gøre sig forhåbninger om mere end én støttende fan.

Valladolid er trods kun et par hundrede kilometer fra Madrid ...

0 kommentarer
Vis kommentarer