Barcelona afviser chok-køb i Real

FC Barcelona er ikke ude efter Sergio Ramos, og de går heller ikke efter Sergio Agüero i januar. I det hele taget regner de ikke med at forstærke truppen nu

Sergio Ramos jubler over en scoring mod Barcelona (Foto: AP)
Sergio Ramos jubler over en scoring mod Barcelona (Foto: AP)

Der er altid mange forlydender omkring FC Barcelona, og når transfervinduet nærmer sig, tager rygterne til i styrke og antal. Senest er Barcelona blevet sat i forbindelse med Sergio Ramos og Sergio Agüero, men der er ikke noget i det, forsikrer vicepræsident Josep Maria Bartomeu.

- Vi hentede ikke en forsvarer i sommer, fordi dem vi ville have var for dyre. Sergio Ramos er ikke på markedet, og vi overvejer ham heller ikke. Der har ikke været kontakt til Sergio Agüero. Det kan jeg afvise, siger Bartomeu til radiostationen Onda Cero.

Se også: Chok i Madrid: Vil sælge Ramos til BarçaSe også: TV: Madrid og Ramos skrev historie

I det hele taget regner Bartomeu ikke med, at de skal på markedet for at finde forstærkninger i januarvinduet, og erstatningen for Victor Valdes vil også først komme på plads til sommer.

- Tiden er ikke kommet til at forny denne trup. Den er meget balanceret og konkurrencedygtig. Lige nu er der ingen intentioner om at hente spillere i januar. Vi offentliggør ikke Victor Valdes' afløser, før han annoncerer, at han forlader os. Når han gør det, vil vi tage de relevante skridt for vores del, som er meget klar. Vi håber, at det nærmere bliver før end siden.

Ud over Victor Valdes' kontrakt udløber aftalen med reserven Jose Manuel Pinto, men Barcelona forventer at forlænge med ham, og de forventer derfor også kun at skulle finde én målmand til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer