Chok i Madrid: Vil sælge Ramos til Barça

Real Madrids præsident har fået nok af Sergio Ramos. Barcelona kan få ham for 487 mio. kroner

Sergio Ramos begynder at ligne en færdig mand i Madrid. (Foto: AP)
Sergio Ramos begynder at ligne en færdig mand i Madrid. (Foto: AP)

Det faldt bestemt ikke i god jord hos Real Madrids præsident Florentino Pérez, at Sergio Ramos i onsdagens CL-opgør mod Galatasaray rendte ind i karrierens 17. røde kort.

I forvejen har Ramos ikke den højeste stjerne hos chefen, fordi han har støttet målmand Iker Casillas, der længe har været ude i kulden i den spanske hovedstad.

Tilmed har Ramos og Pérez været på kant over forsvarerens krav om en lønstigning.

Se også: Barcelona overvejer januar-bud på Spurs-stjerne

Så nu har præsident Pérez fået nok.

Den spanske radiostation Cadena SER meddeler, at han overfor journalisten José Ramon de la Morena skal have bekræftet, at Ramos er til salg, hvis en klub skulle være parat til at smide 487 mio. kroner.

Ifølge Morena har Ramos truet Pérez med at forlade klubben, hvilket fik præsidenten til at bringe frikøbsklausul på banen.

Ramos skal have svaret, at den var for høj til, at nogen klub ville bide på, og spurgte i stedet om Real Madrid ville slippe ham for 65 mio. euro.

Se også: TV: Madrid og Ramos skrev historie

- Du kan tage hvorhen, du vil. Også Barça, lød det stejle svar angiveligt.

Ifølge Cadena SER har Ramos og Pérez ikke været på talefod i godt tre måneder, og forholdet har i hele taget været iskoldt siden et møde i januar, hvor han sammen med Casillas luftede deres uvilje mod den daværende træner José Mourinho.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere