Miniputter magtesløse mod FC Barcelona

Efter to nederlag til Ajax og Athletic Bilbao kom Barcelona i aften igen på sejrskurs med 4-1 over Cartagena i Copa del Rey

Cesc Fabregas og FC Barcelona spillede sig sikkert videre i Copa del Rey. (Arkivfoto: AP)
Cesc Fabregas og FC Barcelona spillede sig sikkert videre i Copa del Rey. (Arkivfoto: AP)

Det er ikke ofte, at Barcelona går fra banen med nederlag i to kampe i træk, men det er ikke desto mindre, hvad der er sket i den seneste uge. Derfor har der nok været en hævntørst blandt de reserver, der til aften skulle møde Cartagena i Copa del Rey.

Uden blandt andre Messi, Piqué, Neymar og Dani Alves startede Barcelona kampen mod holdet fra den tredjebedste række med et mindre chok. Fernando bragte Cartagena foran efter et kvarters tid, og den føring holdt i tyve minutter.

Se også: Stephan Andersen sejrede i Copa del Rey

Her slog Pedro til med sin udligning, inden Cesc Fabregas kort inden pausefløjtet gjorde det til 1-2 til Barcelona. Den føring kunne være udbygget med 20 minutter igen, da Alexis Sanchez blev spillet fri foran mål. Men på mirakuløs vis sparkede han over et næsten tomt mål.

Mere kynisk og smukkere var det kort efter, da Pedro alene igennem med målmand Limones lavede en effektiv sparkefinte og derefter nemt kunne sætte bolden i nettet til 1-3.

Og det blev også 4-1 i de sidste minutter, da debutanten Jean Dongou scorede kampens sidste mål.

Se også: Madrid-træner: Xabi Alonso skal være min julegave

Sejren var den første i to opgør, der skal finde deltagere til 1/8-finalerne i Copa del Rey. Også Stephan Andersens Betis fik et godt udgangspunkt med 2-1-sejren over Lleida Esportiu, mens Sevilla også tog sejren over Racing Santander, og Real Sociedad måtte nøjes med 1-1 mod Algeciras fra den tredjebedste række.Se også: Sevillas fodboldboss skal syv år i fængsel

De kommende dage vil resten af de første kampe blive spillet, mens der er returopgør fra den 17. til 19. december.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer