PSG forsøgte at hente Cristiano Ronaldo

Paris SG's tidligere sportsdirektør Leonardo beretter, at han forsøgte at få Cristiano Ronaldo til klubben, men at projektet var helt umuligt

PSG forsøgte at hente Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
PSG forsøgte at hente Cristiano Ronaldo (Foto: AP)

Leonardo hentede store spillere som Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani til Paris SG, inden han stoppede i klubben i sommer, men han og PSG-ledelsen har haft flere store planer med verdens største fodboldstjerner. Det fortæller den tidligere sportsdirektør til den franske tv-kanal TVF1.

To af dem der stod højest på listen var franske Paul Pogba og Real Madrids portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo.

- Pogba er klart på et niveau, der berettiger ham til at spille for PSG. Vi tænkte på ham og syntes, at han ville være en fantastisk investering, for han er én af verdens bedste midtbanespillere. Vi tænkte også på at hente Ronaldo. Jeg har gjort alt, indenfor de skrevne regler, for at forsøge at få ham til Paris, men det var umuligt at få ham til at forlade Real Madrid, siger Leonardo.

Paris SG blev mestre i Frankrig i den forgangne sæson og nåede kvartfinalen i Champions League. De fører også den franske Ligue 1 i denne sæson. De har 40 point for 17 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer