Barca-stjerne: Vi skal tage os sammen

Efter to nederlag på stribe giver FC Barcelonas Andres Iniesta udtryk for, at der er steder, hvor tingene kunne fungere bedre

Andres Iniesta erkender, at det skal blive bedre i Barcelona. (Foto: AP)
Andres Iniesta erkender, at det skal blive bedre i Barcelona. (Foto: AP)

Andres Iniesta mener, Barcelona har brug for at forbedre sig, hvis de skal genvinde det spanske mesterskab.

Den catalanske klub er i øjeblikket á point med Atletico Madrid i toppen af tabellen, mens rivalerne Real Madrid blot er tre point efter.

Barcelona er røget ind i en dårlig stime, hvor holdet først tabte 2-1 til Ajax i Champions League, mens holdet led de første nederlag i tabellen, da det i weekenden blev til 1-0 ude mod Athletic Bilbao. 

En af klubbens mange store stjerner, Andres Iniesta, mener da også, der skal forbedringer til, hvis de skal komme bedre ud af kommende opgør.

- Dette er et kapløb, og vi er nødt til at tage os sammen og forsøge at være bedre, fortæller han  uden at gøre sig forestillinger om mesterskabet. 

- Jeg er ikke en tøddel mindre sikker end for to uger siden.

- Jeg er en person, der ikke kan lide ekstremer, både gode og dårlige, og jeg kan gode lide at se tingene i perspektiv og balance.

- Nogle gange går det ikke så godt, som man ønsker. Ikke fordi der mangler noget, men fordi omstændighederne ikke tillader det.

- Det er bekymrende, når man taber, men prøv at se tingene i det rette lys. Ingen kan lide at tabe eller gør tingene dårligt eller mindre godt. 

0 kommentarer
Vis kommentarer