Barça vil have flere pladser: Er Camp Nou færdig?

FC Barcelona skal have plads til 105.000 mennesker på deres stadion. Spørgsmålet er bare, om Camp Nou skal udvides, eller om der skal bygges et nyt stadion

Legendariske Camp Nou kan inden for en årrække være en saga blot. FC Barcelonas hjemmebane blev indvidet i 1957, men de spanske mestre vælger måske at flytte fra deres enorme stadion.

Klubtalsmanden Toni Freixa fortalte i går på et pressemøde, at de har planer om enten at bygge en helt ny hjemmebane eller udvide den gamle. Beslutningen er ikke taget endnu, men det bliver den til januar. 

Se også: Reals vilde plan: Vil bygge om for 3 mia.

- Der er to muligheder: at bygge et nyt stadion i Diagonal (bydel, red.) eller fuldstændig renovere det nuværende stadion, hvilket vil svare til at bygge et nyt. Vi har ikke truffet en beslutning, men vi kan fortælle, at det nye stadion vil have en kapacitet på 105.000 og være overdækket, sagde talsmanden ifølge avisen AS. 

Det nuværende Camp Nou har plads til 99.354 tilskuere, og med den kommende udvidelse vil det blive det tredjestørste fodboldstadion i verden sammen med Estadio Azteca i Mexico City. 

0 kommentarer
Vis kommentarer