Barca-boss forlanger flere mål af Neymar

Barcelona-træner Gerardo Martino er ikke tilfreds med antallet af mål, Neymar har scoret for klubben siden skiftet fra Santos i sommer

Neymar skal score flere mål, forlanger Barcelona-træner Gerardo Martino (Foto: AP)
Neymar skal score flere mål, forlanger Barcelona-træner Gerardo Martino (Foto: AP)

Fem mål for 425 millioner kroner. Det er, hvad FC Barcelona indtil videre har fået ud af investeringen i brasilianske Neymar, som klubben i sommer købte i Santos. Og det er træner Gerardo Martino ikke tilfreds med. Han forlanger flere mål af den teknisk begavede superstjerne, der for Santos scorede i lidt over hver anden kamp. 

- Han skal score flere mål, end han har gjort indtil videre, siger Barcelona-træneren ifølge goal.com. 

- Vi analyserer ikke en spillers præstationer udelukkende på, hvor mange mål han scorer, men naturligvis også andre facetter. Men lige nu handler det for Neymar om, at han skal blive skarpere foran mål. 

Se også: Barça vil have flere pladser: Er Camp Nou færdig?

Martino forventer dog ikke, at Neymar skal nå op på holdkammerat Lionel Messis frekvens af mål. 

- Neymar er en spiller, der er god i alle spillets facetter. Han er ikke en målscorer med de samme karateristika som Messi, men han kan score nogenlunde lige så mange mål som Pedro, Alexis Sanchez eller Cesc Fabregas, siger Martino.

Se også: Ballon d'Or: Messi, Ronaldo og Ribery i top tre

Selvom det blot er blevet til fem fuldtræffere, har Neymar dog også bidraget med ni assists siden sin debut for Martinos mandskab tidligere på sæsonen. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer