Real Madrid-træner: Vi har ikke brug for Falcao

Carlo Ancelotti har ikke tænkt sig at bruge penge på den farlige Monaco-angriber denne vinter

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti afviser, at den spanske klub henter Monacos Radamel Falcao (tv.) til vinter (Foto: AP)
Real Madrid-træner Carlo Ancelotti afviser, at den spanske klub henter Monacos Radamel Falcao (tv.) til vinter (Foto: AP)

Real Madrid har aldrig været bange for at bruge penge, men den spanske hovedstadsklub kommer ikke til at bruge en pæn slat på Radamel Falcao til januar.

Den farlige Monaco-angriber, der har en fortid i Atlético Madrid, er ellers på rygteplan flere gange blev kædet sammen med et vinterskifte til Bernabéu, men det kommer ifølge Real Madrid-træner Carlo Ancelotti ikke til at ske.

- Han er en stor spiller, men vi er ret tilfredse med de angribere, vi allerede har. Holdet scorer mange mål, og så er der ikke behov for at købe Falcao på dette tidspunkt, siger Carlo Ancelotti.

Se også: Barcelona-præsident: Vi sælger aldrig Messi

Real Madrid solgte i sommer Gonzalo Higuaín til Napoli, men har - som Ancelotti pointerer - ikke haft de store problemer med at score mål i denne sæson.

I de første 15 ligakampe har hovedstadsklubben nettet 44 gange.

Real Madrid møder lørdag eftermiddag Osasuna på udebane. Før 16. runde har Ronaldo & co tre point op til førende Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer