Barcelona sjuskede sig til pokal-sejr

FC Barcelona er videre til kvartfinalerne i Copa del Rey efter en anonym indsats af Gerardo Martinos mandskab mod tredje divisionsholdet FC Cartagena

Neymar lavede to (Foto: AP)
Neymar lavede to (Foto: AP)

Barcelona er klar til kvartfinalerne i Copa del Rey efter en ikke helt suveræn, men sikker sejr hjemme mod FC Cartagena. 

Barcelona vandt den første kamp 4-1 og stod dermed allerede med det ene ben i kvartfinalerne, og måske var det også her, at man skulle finde årsagen til den noget sløsede tilgang til aftenens pokalkamp, som alligevel endte 3-0 catalonerne på Camp Nou.

Således var gæsterne tæt på at bringe sig overraskende i front over to omgange inden for det første kvarter. Men da først Pedro slog det ene søm i kisten efter 31. minutter, var der ikke meget at stille op for Segunda B-divisionsholdet.

Se også: Neymar sprudler i Messis fravær

Barca sørgede efterfølgende for at holde på bolden og kontrollerede herfra kampen. Alligevel var det overraskende hvor få chancer, der tilfaldt hjemmeholdet, og der var da også tale om en mindre tilfældighed, da Neymar sendte Barcelona på 2-0, da bolden blev rettet af undervejs.

Neymar tegnede sig for endnu et mål, da han headede holdet på 3-0 kort før slutfløjt. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer