Messis far anklaget for hvidvaskning af narkopenge

Jorge Messi er under mistanke for at have hvidvasket narkopenge

Jorge Messi er midtpunkt i en efterforskning om hvidvaskning af narkopenge. (Foto: AP)
Jorge Messi er midtpunkt i en efterforskning om hvidvaskning af narkopenge. (Foto: AP)

Mens Lionel Messi plejer en lårskade, er farmand, Jorge Messi, kommet i de spanske avisers overskrifter i det, der ligner en gigantisk skandale.

Ifølge Barcelona-avisen El Mundo er Messi Senior nemlig midtpunkt i en efterforskning af hvidvaskning af narkopenge.

Se også: Neymar sprudler i Messis fravær

Avisen skriver mandag, at en særlig afdeling af La Guardia Civil, UCO, er i gang med at undersøge en kompliceret operation, hvor penge fra narkotikahandel angiveligt er blevet hvidvasket i forbindelse med en række sommerkampe under sloganet 'Messi & Friends' og en række koncerter med sydamerikanske artister.

Se også: Iranere lægger Messi og topmodel for had

Det er ikke mange detaljer, som er sluppet ud om den tophemmelige efterforskning, hvor Messi far angiveligt spiller en hovedrolle. Men flere personer skal være indkaldt som vider foran en jury i Madrid og Barcelona. Heriblandt fire Barcelona-spillere: Lionel Messi, Daniel Alves, José Pinto og Javier Mascherano.

Se også: Dalgaard bedre end Messi og jagter Zlatan

El Mundo Deportivo skriver videre, at det ventes, at sagen, der menes at have forbindelse til colombianske narkokarteller, vil udmunde i en landsdækkende høring.

Det er ikke første gang, at Jorge Messi er i myndighedernes søgelys. Sammen med sin berømte søn har han tidligere været anklaget for skatteunddragelse i størrelsesordenen 30 mio. kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer