Krig i Barça: Messi langer ud efter vicepræsident

FC Barcelonas Lionel Messi kritiserer klubbens vicepræsident for ikke at vide noget om fodbold og for hans udtalelser om argentinerens kontraktsituation

Lionel Messi langer ud efter Barcelonas vicepræsident (Foto: AP)
Lionel Messi langer ud efter Barcelonas vicepræsident (Foto: AP)

Lionel Messi er åbenlyst ikke på god fod med FC Barcelonas vicepræsident Javier Faus. Argentineren plejer lige nu en skade i sit hjemland, og her havde han tid til at deltage i et udsendelse på radiokanalen Rac1. Det kom der nogle usædvanligt hårde ord ud af. 

- Faus aner ingenting om fodbold. Han vil styre Barcelona som en virksomhed, men det er det ikke. Barcelona fortjener at blive repræsenteret af de bedste ledere, siger Messi om vicepræsidenten med ansvar for det økonomiske område.

Forleden udtalte Faus sig om Lionel Messis kontrakt, hvor han blandt andet sagde, at klubben ikke kan gå og forlange aftalen hvert halve år. Messi opfatter udtalelsen som en hentydning til, at argentineren selv skulle have bedt om en forlænget og forbedret aftale, men det har han ikke gjort.

- Husk, at hverken jeg eller nogen omkring mig har bedt nogen om lønforhøjelse eller fornyelse, og det ved han godt, siger den lille Barcelona-spiller. 

Den nuværende kontrakt løber da også indtil 2018, og det er under et år, siden den blev forlænget.

Cristiano Ronaldo er en verdensklasse-spiller, og han scorer mål på samlebånd, men portugiseren har de seneste fire år tabt titlen som verdens bedste spiller til Messi. (Foto: Marcamedia) Sport og Spil Derfor får Ronaldo ikke guldboldenKun ti år og allerede flyttet til Madrid for at spille i samme klub som verdensstjernerne Gareth Bale og Christiano Ronaldo. (Privatfoto) Sport og Spil Pas på, Messi og Ronaldo - nu kommer japanske Pipi!

0 kommentarer
Vis kommentarer