Barcelona ind i kampen om dyr Chelsea-keeper

Thibaut Courtois er nu også i spil til at erstatte Victor Valdes i Barcelona til sommer

Thibaut Courtois er et varmt navn i Europa. Senest er FC Barcelona blevet nævnt som en kommende arbejdsgiver for den talentfulde keeper. (Foto: AP)
Thibaut Courtois er et varmt navn i Europa. Senest er FC Barcelona blevet nævnt som en kommende arbejdsgiver for den talentfulde keeper. (Foto: AP)

Victor Valdes takker til sommer af i Barcelona efter 12 år i den catalanske storklubs førsteholdstrup, men hvem skal så i mål for Barca til næste sæson? Et bud kunne være belgiske Thibaut Courtois, og det mener Barcelona tilsyneladende også.

Se også: Barca-målmand er klar igen

Den unge keeper er udlejet på tredje år udlejet til Atletico Madrid fra Chelsea, men i London-klubben er der ikke som udgangspunkt udsigt til, at den mangeårige førstekeeper, Petr Cech, kan væltes ud af startopstillingen, og så er Courtois' muligheder enten bænken i Chelsea eller spilletid i en anden klub.

Se også: Mourinho til Barca: Hold nallerne fra Courtois

Derfor er Barcelona angiveligt interesserede i at hapse Courtois til sommer, når hans Atletico-kontrakt udløber, og ifølge spanske medier har klubben allerede forberedt et bud på målmanden, som flere gange har sagt, at han først beslutter, hvor han skal være efter sommer, når vi når til februar måned og transfervinduet er lukket.

Se også: Courtois: Mourinho ville have mig hjem

Chelsea skulle kræve omkring 150 millioner kroner for Courtois, men om Barcelona vil betale så stort et beløb for en keeper, er endnu uklart.

Courtois, som har imponeret i sin tid i Atletico, har spillet 14 kampe for det belgiske landshold, hvor han i øvrigt også er i skarp konkurrence med Liverpool-keeperen Simon Mignolet.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer