Real Madrid er bedre uden Mourinho

Carlo Ancelotti gør det bedre i Real Madrid end sin forgænger José Mourinho

Målt i forhold til sin afløser Carlo Ancelotti var der ikke meget "The Special One" over Jose Mourinhoi Real Madrid. - Foto: AP.
Målt i forhold til sin afløser Carlo Ancelotti var der ikke meget "The Special One" over Jose Mourinhoi Real Madrid. - Foto: AP.

I kølvandet på sommerens exit i Real Madrid havde José Mourinho travlt med at fortælle, hvad der havde været galt med alle andre:

Pressen, fansene og dele af ledelsen i klubben.

Til gengæld følte han ikke anledning til at hænge sig selv til tørre. Selvkritik, i hvert fald ikke udadtil, har aldrig været portugiserens stærkeste side. En opgørelse i avisen Marca viser dog sort på hvidt, at der måske også er grund til at rette en kritisk finger eller to mod sig selv.

Se også: Casillas styrede Mourinhos pressemøde

I en direkte måling af, hvordan Real Madrid klarede sig forrige efterår med Mourinho og dette efterår med Carlo Ancelotti taber portugiseren.

Med italieneren som træner har Real Madrid vundet 76 procent af kampene mod Mourinhos 57 procent. På nuværende tidspunkt har klubben seks point op til ligaens to førende hold Atlético Madrid og FC Barcelona. Sidste år på samme tidspunkt var afstanden til FC Barcelona 16 point.

Ligeledes har Carlo Ancelotti formået gennem ændring af spillesystemet fået skruet scorings-gennemsnittet i vejret, så det lyder på 2,84 mål pr. kamp mod Mourinhos 2,43.

Se også: Mourinho tuder igen

0 kommentarer
Vis kommentarer