Annonce:
Annonce:

Messi strålede i drømmecomeback

Lionel Messi fik en halv time på banen og kvitterede ved at score to mål, da FC Barcelona slog Getafe 4-0 i Copa del Rey

Lionel Messi gjorde comeback med to flotte scoringer for FC Barcelona. (Foto: AP)
Lionel Messi gjorde comeback med to flotte scoringer for FC Barcelona. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Barcelona har været uden Lionel Messi siden november, men her til aften kunne fansene glæde sig over, at den lille argentiner atter var tilbage på banen.

Det blev dog ikke til en startplads for Messi i den første af 1/8-finaler mod Getafe, men holdkammeraterne kunne godt håndtere den lille Madrid-klub uden argentinerens hjælp i den første time.

Stephan Andersen holdt buret rent i pokalsejr

Efter bare ni minutters spil blev det således 1-0 til hjemmeholdet. Pedro modtog bolden ude i venstre side og løftede den over i det bageste område, hvor Fabregas dukkede op, og med et køligt hovedstød kunne den spanske landsholdsspiller bringe favoritterne i front.

Barcelona var traditionen tro spilstyrende gennem hele kampen, men specielt i første halvleg var Getafe giftige i et par situationer, men en blanding uskarphed og en stærkt spillende Pinto i Barcelona målet gjorde, at stillingen 1-0 holdt til pausen.Syg Neymar misser Getafe-kamp

I anden halvleg jagtede Barcelona målet til 2-0, men det første jubelbrøl kom efter 50 minutter, da Lionel Messi rejste sig for at varme op. 10 minutter senere blev comebacket så en realitet, men kort inden kunne han se Fabregas score sit andet må på straffespark begået mod Pedro.

Men så var det ved at være Messi-tid. Med et minut tilbage havnede bolden lidt tilfældigt hos argentineren, men på vanlig kølig maner satte han indersiden på og bragte Barcelona på 3-0.Keeper-komet nærmer sig Barça: Afviser egen klub

Og Messi var ikke færdig. Øjeblikket efter drev han selv bolden frem, mens hele Camp Nou rejste sig, og som så ofte før afsluttede han soloturen med en sikker scoring.

4-0 blev det på Camp Nou, og Barcelona ligner en sikker kvartfinalist i Copa del Rey inden returopgøret i næste uge.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: