Barca-træner: Messi var ikke klar til at starte

Barcelonas træner forsvarede, at han ikke brugte Lionel Messi fra start efter 0-0-kampen mod Atlético Madrid

Messi var lørdag ikke i startopstillingen i La Liga-topkamp. (Foto: AP)
Messi var lørdag ikke i startopstillingen i La Liga-topkamp. (Foto: AP)

Lørdagens imødesete topkamp i den spanske liga mellem Atlético Madrid og Barcelona sluttede uden mål, og derfor skabte det undren, at Barcelonas træner, Gerardo Martino, hverken brugte Lionel Messi eller Neymar fra begyndelsen af kampen.

Messi havde ganske vist været skadet i flere måneder, men i sit comeback i midtugen viste han, at målformen er intakt, da han scorede to gange i pokalsejren over Getafe.

Men træneren stod ved sin beslutning.

- De var ikke klar til at spille, og enhver anden træner ville have gjort det samme. Det er mit job at tage den slags beslutninger, og den var for det bedste, sagde den argentinske træner på pressemødet efterfølgende.

Han ville faktisk have givet Messi færre minutter end de 45, men Andrés Iniestas skade sendte ham på banen tidligere.

- Vi havde forestillet os, at han skulle have spillet mindre, men han så skarp ud og skabte to chancer. Vi ved, at han scorede to gange mod Getafe, men man skal ikke glemme, at han ikke havde været på banen i de første 60 minutter, lød det fra træneren.

Han forklarede desuden, at Neymar, der fik 23 minutter på banen, havde haft maveproblemer op til Getafe-kampen og derfor stadig var svækket.

Efter den uafgjorte kamp mellem Atlético og Barcelona har begge 50 point. Rækkens nummer tre, Real Madrid, kan komme op på 47 point med en sejr søndag ude over Espanyol.

Se også: Messi rasende: Ronaldo løber med guldbolden

0 kommentarer
Vis kommentarer