Annonce:
Annonce:

Ny rapport afslører: Så astronomisk er Messis værdi

Den lille elegante argentiners markedsværdi er svimlende høj, viser en undersøgelse

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Han er en af verdens bedste fodboldspillere, og skulle han gå hen og blive solgt, ville han med garanti blive verdens dyreste fodboldspiller.

Lionel Messi er kongen i Barcelona, det ved klubben, og det ved han selv. Derfor ligger hans frikøbsklausul også på svimlende 1,8 milliarder kroner, og det kan nok få de fleste klubber til genoverveje et eventuelt købstilbud en ekstra gang, forudsat selvfølgelig, at Messi er interesseret i et skifte.

Men måske er det ikke nogen dum idé at indfri milliard-klausulen, for Messi er bestemt alle pengene værd. Det afslører en rapport, som Euroamericas Sport Marketing specialist Gerardo Molina står bag.

Barcelona-præsident: Vi sælger aldrig Messi

Annonce:

I sin rapport, som tre af verdens ledende klubber havde bedt Molina om at udarbejde, konkluderer eksperten, at Messi er langt mere værd, end hans frikøbsklausul lyder. 400 millioner euro (3 milliarder danske kroner, red.) lyder det astronomiske beløb. Ifølge den spanske specialist, så fandt han i sin research ud af, at der er en klub, som er villig til at betale tre milliarder for Messi.

- Der er en klub, som praktisk talt er sponsoreret af staten, som ville være klar til at betale 400 millioner euro for Leo Messi, siger Gerardo Molina til den spanske radiostation Cadena Ser. Den klub menes at være storrige Paris Saint-Germain.

- Der var tre europæiske klubber, som bad os om denne rapport, for at finde ud af hvor meget Messi er værd. Vi kan ikke fortælle, hvem klubberne er, men de ønskede at analysere, om et eventuelt køb af Messi er pengene værd, lyder det.

PSG: Prisen på Messi er urealistisk

Tre milliarder kroner. Det kan Messis portugisiske konkurrent i Real Madrid, Cristiano Ronaldo slet ikke leve op til, konkluderer rapporten.

Annonce:

- Messi er fem gange så meget værd som Cristiano Ronaldo i markedsværdi. Ifølge vores undersøgelser, så er Ronaldo omkring 150-160 millioner euro (1,2 milliarder kroner, red.) værd. Messis frikøbsklausul er 250 millioner euro. Det beløb er forældet og devalueret, mener vi.

- Lige nu findes der i sportsverdenen ikke nogen, der har lige så stor værdi som Leo Messi. Ifølge markeds-research fra de seneste fem år, så er Messi 400 millioner euro værd, fastslår eksperten.

Uanset, om Messi er pengene værd, så er det givetvis kun ganske få klubber, der har så mange penge til rådighed. PSG, der ejes af Qatar Investment Authority, som blev grundlagt af Qatars regering i 2005, ligner det måske mest realistiske bud på en klub, som har så mange penge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: