Mourinho om Real Madrid-spillerne: I er nogle forrædere

En ny bog om José Mourinho afslører, at portugiseren var voldsomt på kant med Real Madrid-truppen

José Mourinho kalder ifølge en ny bog sin daværende Real Madrid-trup for forræderisk (Foto: AP)
José Mourinho kalder ifølge en ny bog sin daværende Real Madrid-trup for forræderisk (Foto: AP)

Chelsea-manager José Mourinho beskylder i en ny bog Real Madrids spillere for at være forrædere og give information videre til pressen.

Den spanske avis Mundo Deportivo citerer et uddrag fra bogen ’The Special One: The Dark Side of Jose Mourinho’, og her kan man læse om et alt andet end hjerteligt forhold mellem Mourinho og Real Madrid-spillerne.

Mourinho, der forlod den spanske hovedstadsklub i sommer, var vred over, at hans startopstilling var kommet frem i den spanske presse, før Real Madrid skulle møde Barcelona.

Se også: Ronaldo misser formentlig Dortmund-kamp

En rasende Mourinho krævede derfor en efterforskning af spillernes telefonsamtaler, men den afslørede ikke den angivelige læk.

- I er forrædere. Jeg sagde, at I ikke skulle sige noget over telefonen, men I har forrådt mig og vist, at I ikke er på min side, skulle Mourinho have sagt ifølge bogen.

José Mourinhos vredesudbrud fortsatte med en håndfuld skældsord, inden han udpegede Esteban Granero og beskrev midtbanespilleren som ’den eneste ven jeg har her’.

Portugiseren tilføjede, at han ikke en gang var sikker på, om han kunne stole på ham længere.

- I er det mest forræderiske hold, jeg har haft i mit liv, skulle den daværende Real Madrid-træner angiveligt have sagt.

Se også: Camp Nou skal renoveres for 4,5 milliarder

Mundo Deportivo skriver, at Mourinho også har fortalt sine spanske spillere, at de var for tætte med deres landsholdskolleger fra FC Barcelona.

- De (Barcelona-spillerne, red.) er blevet opdraget til at de skal holde sig fra spanierne, fra Casillas, Ramos og Arbeloa.

- Man tager fejl, hvis man tror, at man kan være venner med Barcelona-spillere, skulle Mourinho have fortalt sine daværende spillere.

José Mourinhos forhold til Real Madrid-truppen brændte helt sammen sidste forår, og han blev derfor sat fra bestllingen på Bernabéu.

Så går det noget bedre i Chelsea, hvor portugiseren har et godt forhold til sin trup.

0 kommentarer
Vis kommentarer