Pepe stadig bitter over Barca-nederlag

Real Madrid-forsvareren mener, at Real Madrid havde fortjent sejren i den seneste El Clasico, og han har ingen favorit til onsdagens pokalfinale mellem de to.

Busquets tramper Pepe på hovedet (Foto: Reuters)
Busquets tramper Pepe på hovedet (Foto: Reuters)

Pepe har endnu ikke lagt 4-3-nederlaget til Barcelona bag sig. Det er godt nok tre uger siden, at Real Madrid på Bernabeu fik stukket en kæp i mesterskabshjulet af ærkerivalerne, men den portugisiske landsholdsforsvarer glemmer ikke så let.

Og han vil revanchere sig i onsdagens finale i Copa del Rey mod netop Barcelona.

- Vi havde fortjent at slå Barcelona på Bernabeu. Det er ikke normalt at se så mange straffespark i en Clasico. Jeg forventer, at fansene er på vores side, men jeg har ikke nogen favorit. Det er 50/50, siger Pepe til AS.

Real Madrid går ind til det vigtige opgør med en sejr, mens Barcelona har to nederlag i streg med lørdagens 1-0 til Granada. Real Madrid er til forskel fra Barcelona stadig med i kampen om tre trofæer, og det glæder den naturaliserede portugiser.

- Vi har fået meget kritik i denne sæson, men vi fortsætter med at kæmpe for at vinde alle tre turneringer, siger Pepe.

Første turneringssejr kan altså komme onsdag, hvor Mestalla i Valencia danner rammen om finalen i Copa del Rey mellem Spanien nummer to og tre.

0 kommentarer
Vis kommentarer