Ronaldo bliver ikke klar til spansk pokalfinale

Cristiano Ronaldo er ikke med, når Real Madrid og Barcelona spiller Copa Del Rey-finale onsdag aften

Når Real Madrid onsdag aften skal forsøge at besejre Barcelona for første gang i sæsonen i onsdagens finale i pokalturneringen Copa Del Rey, bliver det uden Cristiano Ronaldo.

Superstjernen er fortsat så hæmmet af sin skade i baglåret, at han ikke var med om bord på flyet, da holdet tirsdag satte kurs mod Valencia, hvor finalen skal spilles.

- Cristiano er ikke med, fordi vi ikke vil tage nogen chancer, og fordi vi har andre meget vigtige kampe i denne sæson, siger træner Carlo Ancelotti ifølge AFP.

Det vil i givet fald være fjerde kamp i træk, som portugiseren går glip af, men det behøver ikke svække Real-holdet alvorligt.

Se også: Ronaldo foran længere pause

Faktisk er det i denne sæson kun endt med nederlag i en enkelt af de 10 kampe, som Ronaldo af den ene eller anden årsag ikke kunne spille med i.

- Vi har flere skadede spillere, ikke kun Cristiano, men vi har masser af tro på holdet, og det har altid svaret flot igen, når vi har manglet nogen. Jeg er sikker på, at det bliver ligesådan i morgen, siger træneren.

Ud over Cristiano Ronaldo er Marcelo, Sami Khedira, Jese og Alvaro Arbeloa også ude af spil til finalen. Til gengæld er Sergio Ramos blevet klar igen.

Hos Barcelona er man foruden langtidsskadede Carles Puyol og Victor Valdés formentlig også nødt til at klare sig uden Gerard Pique og Marc Bartra i forsvaret.

0 kommentarer
Vis kommentarer