Iniesta: Pokalsejr kan redde sæsonen

FC Barcelona har foreløbig haft en skidt sæson, men en samlet sejr i Copa del Rey kan være en redningskrans, fastslår Andres Iniesta

Andres Iniesta. (Foto: AP)
Andres Iniesta. (Foto: AP)

FC Barcelona blev i sidste uge slået ud af Champions League i kvartfinalen af landsmændene fra Atletico Madrid. Den spanske hovedstadsklub topper også Primera Division, som der ikke er meget, der tyder på, at Barcelona genvinder i denne sæson.

Derfor er den spanske pokalturnering Barcelonas bedste bud på en titel, og i morgen spiller catalanerne finale mod arvefjenden over dem alle Real Madrid.

Og en sejr i Copa del Rey vil betyde meget for Barcelona, fastslår Andres Iniesta.Se også: Fik Barca-stjernes autograf: Ni år senere stjal han konen

- Jeg er overbevist om, at vi har potentiale til at vinde cuppen, men det kræver vores bedste indsats mod en stærk modstander. At vinde pokalen vil være en stor tilfredsstillelse for vores fans, og det vil formentlig redde sæsonen, siger Andres Iniesta.

En samlet sejr i Copa del Rey ændrer dog ikke ved helhedsindtrykket af en sæson et stykke under vanlig Barcelona-standarder.

- At vinde et trofæ ændrer ikke noget. I ligaen har vi taget et skridt i den forkerte retning, og i sidste uge blev vi slået ud af Champions League. Efter sæsonen må vi en gang for alle analysere, om det har været et godt eller skidt år, fastslår Iniesta.

Barcelona kan i optakten til morgendagens finalebrag mod Real Madrid glæde sig over, at kongeklubben må undvære Cristiano Ronaldo.

0 kommentarer
Vis kommentarer