Nyt slag for Barca: Neymar ude med slem skade

Neymar blev skadet i El Clasico og er ude resten af sæsonen - også Jordi Alba må se frem til en længevarende skadespause

Neymar risikerer at være færdig for sæsonen. (Foto: Alberto Saiz)
Neymar risikerer at være færdig for sæsonen. (Foto: Alberto Saiz)

Neymar og resten af Barca-drengene måtte i onsdagens Copa del Rey - den spanske pokalfinale - gå skuffede fra banen, efter Gareth Bale afgjorde duellen med et sublimt solomål kort før tid.

Hermed er der en stor risiko for, at catalanerne ikke kommer til at hjemtage et eneste stort trofæ i en regulær mareridtssæson, hvor de halter fire point efter Atletico Madrid i ligaen, ligesom de allerede er ude af Champions League. Kun Super Cup-sejren tilbage i august kan de bruge som plaster på såret.

Se også: Supermål af Bale knækker Barcelona

Og bestræbelserne på at følge med de to Madrid-klubber i ligaen er bestemt ikke blevet lettere, efter Neymar og den spanske landsholdsback Jordi Alba begge meldes ude med skader efter den tabte pokalfinale.

Neymar fik et slag på venstre fod i løbet af kampen. Han kunne dog spille videre og var i kampens tæt på at udligne Real Madrids føring med et stolpeskud. Men efter kampen vurderes det, at han må se frem til en længere skadespause, der kan koste ham de resterende fem ligakampe.

Se også: Se Neymars bedste scoring som Barça-spiller

Skaden fuldender en svær første sæson for Neymar, hvor Barca-fansene kun i glimt har set, hvorfor klubben betalte næsten 400 millioner kroner for det brasilianske boldgeni.

Også Jordi Alba risikerer at skulle gå på ufrivllig sommerferie. Han blev skiftet ud i pausen med en muskelskade i højre ben og meldes ude i en måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer