Atlético vil være spansk mester: Tænker ikke på Chelsea

Atlético Madrid har ikke råd til en svipser fredag aften i ligakampen mod Elche

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Med Champions League-braget mod Chelsea ventende forude forekommer fredagens møde med upåagtede Elche som en af den slags kampe, der bare skal overstås for Atlético Madrid.

Men hvis nogen af konkurrenterne til den spanske mesterskabstitel håber, at Atlético går ukoncentrerede ind til hjemmekampen mod ligaens nummer 15, kan de glemme det, siger topholdets træner Diego Simeone.

Se også: TV: Ronaldo og Messi knuser fjendebillede

- I truppen er det eneste, vi tænker på, hvordan vi griber kampen mod Elche an på den bedst mulige måde.

- Det er en finale for os, og vi skal finde en måde at tackle den kamp på, siger Diego Simeone ifølge nyhedsbureauet AFP.

Se også: Simeone: Selvfølgelig jagter Chelsea Costa

Atlético Madrid har ikke vundet det spanske mesterskab siden 1996. Men med fem kampe tilbage fører klubben ligaen med tre point ned til Real Madrid og fire til Barcelona.

Samtidig er Atlético altså nået mellem de sidste fire i Champions League, og det kan ende i den helt store jubelsæson, hvis det går, som Simeone håber.

Se også: Atlético-stjerne slipper mirakuløst

Den argentinske træner opfordrer det i forvejen livlige hjemmepublikum på Vicente Calderon til at give den en ekstra tand i de sidste tre hjemmekampe.

- Vi vil se stadion på samme måde som i de seneste kampe. Der er tre kampe tilbage - Elche, Chelsea og Malaga - og vi forventer fuldt hus hver gang, lyder det fra Diego Simeone.

Atlético Madrid møder Elche fredag aften 20.30, mens Chelsea altså kommer forbi på tirsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer