Krise i Barça: Han skal redde klubbens ære

Den spanske avis Sport skriver, at Barcelona vil have Jürgen Klopp til at erstatte Gerardo 'Tito' Martino

Festlige Jürgen Klopp kan være på vej til Barcelona (Foto: AP)
Festlige Jürgen Klopp kan være på vej til Barcelona (Foto: AP)

FC Barcelonas sæson er ved at smuldre.

Atletico Madrid slog dem ud af Champions League i sidste uge. Weekendens forfærdelige nederlag til Granada gør missionen om et nyt spansk mesterskab yderst vanskeligt, hvor de to Madrid-klubber begge ligger foran catalonierne.

Nej, det har ikke været Barças sæson, hvor Lionel Messi de seneste kampe har leveret langt under niveau, og snakken om krise i den spanske traditionsklub er begyndt at gå.

Se også: Granada fuldender Barças rædselsuge

Noget skal derfor ske, og den spanske avis Sport skriver, at det meget vel kan være på trænerposten, den første ændring kommer.

Den argentinske boss 'Tito' Martino har ikke fået holdet til at sprudle, og Sport skriver, at det tyder på en fælles aftale om en opsigelse af kontrakten, da Martino heller ikke føler sig til rette i klubben.

Navne som Ernesto Valverde, Luis Enrique og Andre Villas-Boas skulle have været oppe og vende, ligesom Atleticos succesombruste Diego Simeone er røget længere og længere op på kandidat-listen. Men ledelsen i klubben er blevet mere og mere lun på Dortmunds succes-træner Jürgen Klopp, som, de føler sig overbevist om, har, hvad der skal til for at bringe Barcelona tilbage på toppen.

Se også: Cruyff revser magtliderlige Barca-bosser

Dortmunds seneste kampe, hvor klubben først var tæt på at sende Real Madrid ud af Champions League, og derpå de gules imponerende 3-0-sejr på udebane over selveste Bayern München, har fået bestyrelsen til at slikke sig om munden, når snakken falder på Klopp, og den tyske træner er lige nu den varmeste kandidat til at overtage Barça-bænken til sommer.

I de spanske medier spekuleres der også i, at Marco Reus skulle gøre sin chef selskab og rejse med til Barcelona, hvis den katalanske storklubs planer går som ønsket. Navne som David Luiz, Thiago Silva og Andre ter Stegen er også på blokken hos spanierne. Hvordan det hænger sammen med klubbens karantæne på transfermarkedet, fortæller historien intet om.

Og Michael Laudrup? Han bliver ikke nævnt med ét ord...

0 kommentarer
Vis kommentarer