TV: Vred Barca-fan til Messi - 'du er et fjols'

Lionel Messis tvivlsomme præstationer på det seneste fik en vred fan til at reagere efter Copa del Rey-nederlaget til Real Madrid

Messi har måtte tage sig til hovedet flere gange den seneste tid, og nu har en fan fået nok. (Foto: AP/Daniel Tejedor)
Messi har måtte tage sig til hovedet flere gange den seneste tid, og nu har en fan fået nok. (Foto: AP/Daniel Tejedor)

Magiske-Messi har mistet sin magi. I hvert fald i de seneste kampe, hvor der ikke har været meget trolddom over hans spil.

Selvom Messi i denne sæson har banket 38 mål i netmaskerne, skal der ikke meget til, at de forvænte Barca-fans mister tålmodigheden.

Se også: Di Maria forsvarer Messi

Efter Messis kummerlige indsats i den spanske pokalfinale, hvor Barcelona tabte 2-1 til rivalerne for Real Madrid, havde en Barca-fan fået nok.

I en video, som den engelske avis Daily Mirror er i besiddelse af, tilsviner en fan nemlig den ikoniske verdensstjerne verbalt, da Messi efter nederlaget ankom til lufthavnen i Barcelona.

Den frustrede fodboldfan kalder blandt Messi for et 'fjols' og en 'nar' i videoen og giver ham også et noget ironisk råd med på vejen. Han foreslår nemlig, at argentineren skal begynde at drikke energidrik, fordi 'han går mindre end Pinto'.

Se også: TV: Ronaldo og Messi knuser fjendebillede

Det er en direkte henvisning til Champions League-kvartfinalen mod Atletíco Madrid, hvor dataerne viste, at Messi kun tilbagelagde 1,5 kilometer mere end catalernes målmand Jose Manuel Pinto, og dermed var den, der løb næstmindst af Barca-spillerne.

I videoen ligner det, at Messi et kort øjeblik overvejer at stoppe op og konfrontere manden. Men Messi fortsætter alligevel gennem lufthavnsdøren, mens tilsviningerne fortsætter.

0 kommentarer
Vis kommentarer