Real-talent kan havne i Italien

Det spanske stortalent Alvaro Morata kan være på vej til Inter som afløse for Mauro Icardi, der i så fald vil ryge den modsatte vej til Real Madrid.

Alvaro Morata kan ryge til Inter efter denne sæson. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Alvaro Morata kan ryge til Inter efter denne sæson. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Alvaro Moratas fremtid som fodboldspiller er efterhånden et flittigt debatteret emne, og klubber som Arsenal, Liverpool og en lang række andre destinationer har været nævnt.

Én af de klubber, som er blevet nævnt oftest på det seneste, er italienske Inter, der efter sæsonen regner med at skulle finde en afløser i truppen for Diego Milito, hvis kontrakt udløber.

Se også: Morata-agent udelukker ikke Inter-skifte

Den nye spiller kan blive Morata, og den interesse fra Inter er også blevet bekræftet af klubpræsident Erick Thorir. Men nu ser det ud til, at en større byttehandel kan være under opsejling. Således kan unge Mauro Icardi være en del af handlen og blive sendt til Real Madrid, hvor træner Carlo Ancelotti ser et stort potentiale i angriberen, skriver Sport Mediaset.

Icardi har de seneste par uger været midtpunkt i medierne på grund af en privat strid med en tidligere kammerat, Maxi Lopez, der spiller i Sampdoria, og Icardi blev senest kritiseret i medierne for at have opført sig unødvendigt provokerende over for netop Samdorias fans i forbindelse med en fejring af en scoring.

Se også: Først stjal han konen: Nu håner han også ex-vennen

Men han har også leveret varen i Inter med otte mål i 19 kampe for Walter Mazzaris mandskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer