Barcelona har forsvarsønskelisten klar

Knap er FC Barcelonas transferkarantæne udskudt, før rygterne om køb af nye spillere løber fra dem. Prioriteten er en ny midterforsvarer, og ønskelisten er allerede på plads.

(Polfoto)
(Polfoto)

FC Barcelonas transferkarantæne bliver ikke effektueret fra sommervinduet. Det har FIFA i dag offentliggjort, idet de ikke kan nå at behandle klubbens appel, inden sommervinduet åbner.

Efter FIFA's udmelding er rygterne om nye spillere til Barcelona igen begyndt at løbe stærkt, og forlydenerne drejer sig primært om en makker til Gerard Pique, der skal afløse Carles Puyol, der stopper i klubben til sommer.

Se også: Forbud ophævet: Barça må købe spillere igenSe også: Agent: Pedro er utilfreds i Barcelona

I følge Marca har FC Barcelona-sportsdirektør Andoni Zubizarreta indkøbslisten klar. Den toppes af Chelseas David Luiz og suppleres af Athletic Bilbaos Aymeric Laporte, Villarreals Mateo Musacchio, Real Sociedad Iñigo Martinez og Basels Fabian Schar.

Til gengæld skulle de have droppet the usual suspects Daniel Agger, Thiago Silva, Mats Hummels, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen og Marquinhos, der alle menes at være for dyre.

0 kommentarer
Vis kommentarer