Barca lukker ned: Forfærdelig sæson

Det bliver ikke til nogen store trofæer for Barcelona, der kalder sæsonen for ret og slet forfærdelig

Xavi og FC Barcelona har haft en sjældent skidt sæson. (Foto: AP)
Xavi og FC Barcelona har haft en sjældent skidt sæson. (Foto: AP)

Barcelona har været vant til at vinde trofæer i de seneste mange år, men denne gang må klubben nøjes med at glædes over den Super Cup, man vandt helt tilbage i starten af sæsonen. Og det er langtfra nok til at tilfredsstille et guldhungrende mandskab som Barcelona.

Se også: Torres dyrere end hele Atleticos hold

- Vi har det ikke godt, for vores sæson har ikke været god. Vi startede godt med at vinde Super Cup, men vi var ikke konkurrencedygtige i mange aspekter i løbet af sæsonen. Vi har ikke ramt det nødvendige niveau. Vi har haft en forfærdelig sæson, og nu må vi være kritiske over for os selv. Et mirakel skal ske, hvis vi skal vinde La Liga. Det er praktisk talt umuligt, siger Xavi til fcbarcelona.com.

Se også: Barcelona tættere på drømmemålmand

Det blev kun til 2-2 mod Getafe på hjemmebanen lørdag eftermiddag, og det er det resultat, der sender Barcelona ud af kampen om mesterskabet. Derfor var også træner Tata Martino utilfreds, da han allerede to runder inden sæsonafslutningen gjorde status.

- Dette er ikke lykke. Vi er ikke i stand til at hjemtage et trofæ, og på intet tidspunkt i sæsonen har vi set den bedste version af Barcelona. Jeg havde motivationen til det i denne sæson, men vi har ikke haft niveauet. Igennem hele sæsonen har der været mange specielle episoder. Jeg synes, der har været mange op- og nedture i alle spillets facetter, siger Tata Martino til AS.

Se også: Rystede Barcelona mister mesterskabshåbet

Barcelona har tre point op til Atletico Madrid, der har spillet en kamp færre end det catalanske storhold, som også kan blive overhalet af Real Madrid, hvis de vinder de to kampe, som man er i underskud.

0 kommentarer
Vis kommentarer