Koke smigret over storklubbers interesse

Atletico Madrid-stjerne Koke er stolt over interessen fra Barcelona og Manchester United, men han har ingen intentioner om et klubskifte.

Koke i mesterskabskampen mod FC Barcelona. (Foto: AP)
Koke i mesterskabskampen mod FC Barcelona. (Foto: AP)

Atletico Madrid sikrede sig det spanske mesterskab, og havde det ikke været for en sen scoring af Sergio Ramos, havde Diego Simeones tropper også kunne kalde sig vindere af Champions League. 

En imponerende sæson af hovedstadsklubben, hvor blandt andre mindtbanespilleren Koke sæsonen igennem har været en af de vigtigste brikker for træner Simeone.

De flotte præstationer har medført interesse fra andre klubber, og både Manchester United og Barcelona har set dig lune på den spanske landsholdsspiller.

Men selvom interessen er smigrende, så tænker Koke ikke på et klubskifte.

- Jeg har en lang kontrakt her, og jeg er meget glad. Jeg er stolt over, at vigtige klubber er interesserede i mig, men jeg er meget glad her. Lige nu tænker jeg som en Atletico-spiller, jeg har VM og jeg tænker på nutiden og ikke fremtiden, siger Koke til Marca.

Koke skrev under på en kontraktforlængelse tilbage i januar, som angiveligt indeholder en frikøbsklausul på godt og vel 440 millioner kroner.   

0 kommentarer
Vis kommentarer