Sådan kommer Caroline sig over bruddet med Rory

Den danske tennisspiller hygger sig til basketkamp med veninden Serena Williams

(Foto fra Twitter)
(Foto fra Twitter)

Caroline Wozniacki mødte verdenspressen i forbindelse med sin desværre alt for korte French Open-deltagelse tidligere på ugen.

Førsterunde-nederlaget til Yanina Wickmayer gjorde danskerens ophold ganske kort, og på det efterfølgende pressemøde var det ikke meget, Caroline Wozniacki kunne eller havde at fortælle om hendes brud med Rory McIlroy.

Ankerkendt tenniskribent løfter sløret for nye detaljer om bruddet. (Foto: AP/Darko Vojinovic) Tennis 'Tre minutters samtale og så var det slut...'

Den danske tennisstjerne fortalte, at hun vil holde fokus på karrieren og ikke snakke privatliv, og med en hurtig exit fra det røde grus i Paris udnyttede Wozniacki muligheden for at komme langt væk fra det internationale pressekorps.

Tennis Omringet af damer: Her er billedet, Wozniacki ikke vil se

Danskeren fløj nemlig til USA, hvor hun forsøger at komme sig over bruddet med nordireren, og noget tyder på, i hvert fald ud fra de billeder hun har lagt på Twitter at dømme, at danskeren ved, hvad der skal til for at dulme kærestesorgerne.

Først tog hun et selfie liggende i sengen i Miami<br /><br /><p>Og sidenhen så hun sit yndlings basketball-hold Miami Heats spille. Sammen med veninden Serena Williams, der også - yderst overraskende - måtte forlade French Open tidligt i turneringen, overværede de Heats vinde Eastern Conference-finalen over Indiana Pacers.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Miami champs ! <a href="https://twitter.com/serenawilliams">@serenawilliams</a><a href="https://twitter.com/search?q=%23goheat&amp;src=hash">#goheat</a><a href="http://t.co/vwZZDv46ES">pic.twitter.com/vwZZDv46ES</a></p>— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) <a href="https://twitter.com/CaroWozniacki/statuses/472582486250110976">May 31, 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Og den danske verdensstjerne fik lov at komme helt tæt på basket-stjernerne, som billederne viser.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p><a href="https://twitter.com/search?q=%23WhiteHotHEAT&amp;src=hash">#WhiteHotHEAT</a><a href="http://t.co/K18rrvJ2Q0">pic.twitter.com/K18rrvJ2Q0</a></p>— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) <a href="https://twitter.com/CaroWozniacki/statuses/472583447840428032">May 31, 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Jo, Caroline Wozniacki forsøger da at dulme og glemme kærestesorgerne med en sportsgren, der ikke ligefrem minder om golf...</p><a id="_3f504ac8-694b-4ca5-be5b-cb992211649a" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article4721938.ece">Caroline om brud: Det kom som et chok</a><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer