Agent: Real Madrid og Juventus forhandler om Morata

Real Madrid og Juventus er i øjeblikket i gang med forhandlinger omkring en transfer af Álvaro Morata, der kan skifte til Torino-klubben med en tilbagekøbsklausul

Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata i Champions League-finalen (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata i Champions League-finalen (Foto: AP)

Daniel Carvajal blev før denne sæson hentet hjem til Real Madrid efter en sæson i Bayer Leverkusen. Madrid-klubben havde ellers solgt den spanske højreback, men i aftalen var der tilføjet en tilbagekøbsklausul, som Real Madrid efterfølgende gjorde brug af, og i denne sæson har Carvajal så været det klare førstevalg på højreback-positionen på Carlo Ancelottis Madrid-mandskab.

Noget lignende kan nu ske for madrilenernes unge angriber, Álvaro Morata. Erneste Bronzetti, der er agent og ofte indblandet i Real Madrids transfers, fortæller, at de nybagte Champions League-mestre i øjeblikket forhandler med de italienske mestre om en aftale med en indbygget tilbagekøbsklausul.

- Processen er i gang, men jeg forventer, at det vil blive nogle langtrukne forhandlinger, fortæller Bronzetti til Tuttosport.

- Forhandlingern går ud fra Carvajal-modellen. Madrid kan tilbagekøbe ham om et år, lyder det videre.

Real Madrid håber dog på at have en erstatning klar, før de giver Morata lov til at smutte til Italien.

Álvaro Morata, der tidligere er sat i forbindelse med Arsenal, spillede i den forgangne sæson 35 kampe og scorede ni mål for Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer